Maling af vinduer

Trænger dine vinduer til at blive malet, og vil du gerne være sikker på, at du får et flot resultat?

Maling af vinduer udføres med stor præcision

Trænger dine vinduer til at blive malet, og vil du gerne være sikker på, at du får et flot resultat? Så kan vi hos Malerfirmaet Janni Priis varetage opgaven. Vi har mere end 20 års erfaring som maler med blandt andet maling af vinduer, som vi udfører til konkurrencedygtige priser for både private boligejere og forskellige former for erhverv. Vi tilbyder også tapetsering, hvis din bolig trænger til nyt liv.​

Fra vores base i Hals kører vi ud til kunder i Vodskov, Nørresundby og Aalborg samt andre dele af Nordjylland for at udføre professionelt malerarbejde. Vi overholder altid vores aftaler, ligesom vi lægger vægt på godt håndværk og et tilfredsstillende resultat.

Løbende vedligeholdelse af dine vinduer

Hvis du har vinduer af træ, er det vigtigt, at de bliver vedligeholdt løbende for at sikre, at der ikke opstår råd og svamp i træværket. Vedligeholdelsen består primært i maling af dine udvendige vinduer, så træværket får den nødvendige beskyttelse til, at det kan holde i de næste mange år.

Når der skal males vinduer, så gælder det om at være meget omhyggelig, så der ikke kommer maling på de dele af vinduet, der ikke kan tåle maling. Derfor gælder det også om at dække korrekt af, og det sørger vi naturligvis altid for.

​Vi tilbyder også maling af indvendige karme i forbindelse med maling af vinduer såvel som maling af døre, og dette arbejde udfører vi ligeledes med stor præcision og omhyggelighed, så du får et pænt resultat.

Kontakt os for en pris på professionel maling af vinduer

Har du nogle spørgsmål omkring vores arbejde i forbindelse med maling af vinduer, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon (+45) 22 12 13 07, men alternativt kan du også skrive til os via vores e-mail malerfirmaetpriis@gmail.com, hvis det passer dig bedre.

Har du et projekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?

​Så grib chancen nu og få et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen her og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.