Tapetsering

Kunne du tænke dig at give din bolig nyt liv med et smukt tapet, og har du brug for professionel hjælp til tapetsering?

Tapetsering udføres med mere end 20 års erfaring

Kunne du tænke dig at give din bolig nyt liv med et smukt tapet, og har du i den forbindelse brug for professionel hjælp til tapetsering, så du kan være sikker på, at du får et flot resultat? Så kan du med fordel tage kontakt til os hos Malerfirmaet Janni Priis.

​Vi har som maler mere end 20 års erfaring indenfor opsætning af tapet, og vi kan dermed garantere dig for, at du får et flot og holdbart resultat, når du lader os stå for arbejdet.

Hvor kommer vi?

​Vi holder til i Hals, hvorfra vi kører ud til private og erhvervskunder i blandt andet Aalborg, Vodskov, Nørresundby og omegn, og vi kører også gerne forbi dig, hvis du har brug for professionel hjælp til tapetopsætning.

Få et smukt resultat med vores tapetsering

Det kan være svært at sætte tapet op, så man får et smukt resultat, hvis man ikke har stor erfaring med det. Det er nemlig vigtigt, at tapetbanerne bliver sat helt lige op, og at banerne overlapper hinanden de rigtige steder, så det ikke er til at se de enkelte baner. Det kan især være svært at sætte tapet op på vægge omkring hjørner og på skråvægge.

​Som nævnt har vi stor erfaring med tapetsering, og vi er dermed din garanti for et smukt resultat, når du lader os stå for opgaven.

Vi lægger vægt på at sikre et tilfredsstillende resultat, og derfor kan du altid forvente at få godt håndværk, en fair pris og levering til tiden. Det gælder, uanset om du blot har brug for hjælp til opsætning af tapet på en enkelt væg, eller om du skal have tapetseret flere vægge.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på opsætning af tapet

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på professionel tapetsering, eller har du nogle spørgsmål omkring priser, tapeter eller er du interesseret i at høre mere om maling af vinduer eller lignende? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os enten på telefon (+45) 22 12 13 07 eller e-mail malerfirmaetpriis@gmail.com.

Har du et projekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?

​Så grib chancen nu og få et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen her og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.